Hoffice Helsinki

Hoffice Helsinki on yhteisö ja verkosto, joka tekee kodeista ja muista tiloista luovia ja yhteisöllisiä työtiloja kaikille niille, jotka työskentelevät yksin, mutta kaipaavat kannustavampaa ja sosiaalisempaa työympäristöä.

Samalla se tarjoaa mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä ja saada jo olemassa olevat tilat tehokkaampaan käyttöön. Konseptiin kuuluu myös ilmaisuus: työskentelystä ei peritä mitään maksua ja mahdollista lounasta tarjotaan omakustannehintaan.
Hofficessa työpäivä on jaettu 45 minuutin työskentelyjaksoihin, joiden välissä pidetään 15 minuutin tauko. Ennen työskentelyjakson aloittamista jokainen osallistuja kertoo, mitä aikoo tehdä päivän aikana ja työn tulokset jaetaan taukojen aikana.

Hoffice sai alkunsa Tukholmassa marraskuussa 2013. Tutustuin konseptiin käydessäni Tukholmassa vuoden 2015 tammikuussa ja perustin saman tien Hoffice -ryhmän myös Helsinkiin. Olin ajatellut kotini avaamista toimistoksi jo aiemmin, ja Hofficen konsepti on sen verran hyvä, että halusin tuoda sen myös Suomeen. Hoffice osoittautui todella hyväksi keinoksi työskennellä ja järjestän edelleen kotonani toisinaan Hoffice-päiviä. Myös tämä teksti on itse asiassa kirjoitettu Hofficessa.

 

Facebook