Kallio Block Party

Kallio Block Party on ehdottomasti yksi hienoimpia ja suurimpia tapahtumia, joita olen ollut tekemässä. Kallio Block Partya on järjestänyt vuodesta 2011 alkaen Kallio-liike, epämuodollinen toimija,joka on Helsingin Kallion kaupunginosassa ja sen liepeillä asuvien, työskentelevien ja oleilevien puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhteisö.

Muun muassa musiikkia ja katutaidetta esittelevä kaupunkifestivaali luo vaihtoehtoisen todellisuuden ja visioi miltä kaupunki voisi näyttää, jos sen kadun kuuluisivat vain ihmisille. Tapahtuma on houkutellut Kallion kaduille joka kerta tuhansia ihmisiä näissä Suomen suurimmissa katujuhlissa.

Kallio Block Partya on ollut vuosien varrella järjestämässä satojen vapaaehtoisten joukko, joka vaihtuu joka vuosi. Itse olen ollut mukana järjestämässä tapahtumaa aktiivisesti erityisesti vuosina 2012 ja 2013, mutta myös parina vuotena sen jälkeen.

Niin ja vaikka Kallio Block Party on se, mistä Kallio-liike tunnetaan, järjestää se myös paljon muutakin kivaa ja tärkeää toimintaa.

http://www.kallioliike.org

Facebook