Kakkunäyttely

Kakkunäyttely on näyttely, tapahtuma ja kahvitteluhetki kaikille kakkujen ystäville. Joukko kotileippureita tuo näytille lempikakkunsa yhdessä kakun reseptin ja tarinan kanssa. Kuka tahansa voi ottaa osaa millaisella kakulla ikinä haluaakaan. Kakku voi olla jostain erityisestä syystä tärkeä, äidiltä opittu, itse keksitty tai muuten vain hyväksi todettu. Tässä näyttelyssä ei kilpailla, eli myös ensimmäiset yritelmät, muotopuolet ja lässähtäneet kakut ovat tervetulleita. Ja kakun käsite on tässä tapahtumassa laaja eli rohkeasti vain rikkomaan rajoja!

Itse näyttelyyn (ja kakkujen syömiseen) pääsevät mukaan kaikki leipurit, minkä lisäksi jokainen heistä voi kutsua mukaan 4 kaveria nauttimaan näyttelyn antimista. Kakut ovat aluksi osallistujien ihasteltavina, minkä jälkeen ne syödään yhdessä. Tuntia myöhemmin näyttelystä pääsevät nauttimaan kaikki halukkaat.


Kakkunäyttely sai alkunsa ajatuksesta yhdistää taidegalleria, herkuttelu, reseptien jakaminen ja viihtyisä kahvitteluhetki. Olen järjestänyt Kakkunäyttelyä lokakuusta 2015 lähtien galleria/kahvila Ruplassa Helsingissä.

Facebook