Ravintola Hukkatila

Kaupungit ovat täynnä tiloja, joilla voisi tehdä paljon enemmän. Me täytämme ne hetkeksi hyvällä ruoalla, juomalla, seuralla ja taiteella. Kutsumme paikalle tutut ja tuntemattomat. Ja katsomme millainen keitos siitä syntyy.

Ravintola Hukkatila on minun, Jyrki Tsutsusen ja Johanna Kuneliuksen yhteistyössä luoma konsepti. Kokki Jyrki Tsutsunen tuo yleensä vain hienoista ravintoloista tutut maut uusiin, rentoihin ympäristöihin. Luvassa vieraille on yllätysmenu parhaista raaka-aineista sesongin ja paikan mukaan – ja jokaisen kukkarolle sopivaan hintaan. Tunnelman viimeistelee suunnittelija Johanna Kuneliuksen luoma sisustus sekä vierailevat taiteilijat.

Ravintola Hukkatila sai alkunsa halusta luoda uudenlainen, rennompi, sosiaalisempi, hauskempi ja mielenkiintoisempi ravintola. Ravintola perustetaan aina vain kerran yhteen paikkaan – ja yhdeksi illaksi kerrallaan. Tähän mennessä ravintoloita on järjestetty mm. kodissani, huoltoasemalla, huonekalutehtaassa, vanhassa kirjapainossa, entisessä soitinliikkeessä, taidemuseossa, kasvihuoneessa ja koulun pihalla. Tsekkaa FB-sivuilta lisätietoja ja laita viestiä, jos haluat mukaan!

Facebook